mikel-arteta-west-ham-er-staerk-arsenal-skal-stadig-arbejde-paa-det-1

Mikel Arteta: West Ham er stærk, Arsenal skal stadig arbejde på det.

Den 29. december deltog Arsenal-manager Mikel Arteta i sit holds comeback-konference efter deres 2-0-nederlag til West Ham. I den svarer han på spørgsmål om nederlaget til Arsenal i de røde, Arsenal Trøjer hvilket var pinligt og skuffende og et mindre slag, da de blev elimineret af deres modstandere.

Hvad Mikel Arteta havde at sige om det sikre nederlag, hvortil han svarede: Tillykke til West Ham United og kudos til mine spillere. Det er alt, hvad jeg kan fortælle dig, det er fodbold. Når man ser, hvor meget vi viste i kampen, indser man, at resultatet var meget skuffende. Men de var bedre end os på begge områder, de havde to skud på mål, hvor der tælles straffe, tre gange. Vi havde 30, jeg ved ikke hvor mange berøringer i feltet, hvor mange farlige afleveringer, hvor mange chancer til at score, men vi gjorde det ikke. I fodbold, hvis du vil vinde kampe, skal du være bedre. Derfor vandt vi ikke i dag.

Forespurgt om det var den mest frustrerende aften i hans trænerkarriere, sagde Mikel Arteta, at det var det. Men det er fodbold. Normalt, når et hold skaber så mange mål, vinder de kampen. Det gjorde vi også. Vi skabte mange chancer mod Brighton, også mod Liverpool, men vi scorede mål på en anden måde. Vi er nødt til at tage endnu et skridt i denne retning for at vinde lettere, det er helt sikkert, for holdet fortjente at vinde i dag. Det er der ingen tvivl om.

Det gode er, at Premier League ikke er slut, og Arsenal har stadig en chance, men det afhænger også af Liverpool, så jeg håber, at han klarer sig godt i de næste kampe. Lad os håbe, Arsenal Trøjer 2024 at skjorten fortsætter med at skinne!

Skriv et svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping