Indkøb dine varer hos os er designet til at være enkel, hurtig og sikker.

Før du bestiller, skal du sikre, at:

  • Du har bestilt den korrekte størrelse for produktet (hvis relevant)
  • Den ønskede mængde er korrekt
  • Du har læst Vilkår og betingelser

Når du er klar til at købe, skal du blot klikke på “Læg ​​i kurv” knappen på siden produktdetaljer eller knappen ‘bestilling’ på kurven.

Hvis du er en ny kunde kan du udfylde vores tilmeldingsformular, herunder oplysninger såsom navn, leveringsadresse og betalingsoplysninger, eller du kan bare logge på som gæst. Du kan kontakte os, hvis du ønsker at spore din pakke. Hvis du er en eksisterende kunde så kan du logge ind for at placere din ordre.

Bemærk venligst, at bestillingen af ​​vores hjemmeside er en sikker forbindelse. Det betyder, at alle de personlige oplysninger, du indtaster, vil blive krypteret, så det ikke kan læses som den bevæger sig over internettet. For at finde ud af mere om dette læse afsnit hjælpefilen på sikkerhed. Gennemfør alle oplysninger, der kræves på denne side omhyggeligt, der sikrer, at alle felter er udfyldt fuldstændigt. Klik derefter på knappen køb. Din ordre vil derefter blive bekræftet, og alt hvad du skal gøre derefter læne sig tilbage og vente på, at varerne skal leveres!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping