Manuel Akanji frustreret efter Manchester Citys uafgjorte resultat mod Arsenal

Manchester Citys forsvarsspiller Manuel Akanji er forundret over, bayern münchen trøje børn hvordan Arsenal slap af sted med nogle “klare gule kort” i søndagens målrige uafgjorte kamp.Efter at have set Liverpool rykke til tops med en comeback-sejr mod Brighton, spillede de andre titelkandidater en forglemmelig 0-0-kamp med kun tre skud på mål på Etihad Stadium.Arsenal virkede mere tilfredse med det ene point end City, hvis frustration var til at tage og føle på, da gæsterne undgik at blive noteret for de 20 frispark, som dommer Anthony Taylor begik mod dem.

De eneste gule kort, de fik, var for tidsspilde mod Gabriel Jesus og David Raya, hvilket efterlod forsvarsspilleren Akanji irriteret.”Jeg forstår det ikke,” sagde City-manden. “Det ene i første halvleg (fra Kai Havertz) var en meget sen tackling på Stefan (Ortega). For mig er det helt klart et gult kort.”Jeg vil ikke bare sige imod os. Der var også nogle kendelser imod dem, som jeg ikke forstod, at han gav gult for.”Der er nogle regler, og jeg synes, der er klare gule kort, hvor det skal være.”Jeg kan huske episoden med Jorginho, hvor han allerede havde lavet en tackling og lavede den anden, og han gav ikke engang et gult kort for den ene tackling.”Jeg forstod ikke nogle beslutninger, men i sidste ende burde vi stadig være i stand til at score et mål.”

Akanji sagde, at tilgangen virkede for Arsenal: “Helt sikkert. Når vi kom igennem, stoppede de os nogle gange med frispark, og hvis der ikke sker noget, er det svært.”City, som ligger nummer tre i tabellen, skal ryste frustrationen af sig, da opmærksomheden hurtigt vender sig mod onsdagens hjemmekamp mod Aston Villa, som ligger på fjerdepladsen.Pep Guardiolas mænd har ikke tabt i alle turneringer siden 1-0 nederlaget på Villa Park i december, og Akanji mener, at alt er på spil i titelræset.”Ja, jeg mener, hvor mange kampe har vi tilbage? Ni, så ja, der er 27 point at hente,” siger han. “Det er vores mål at få dem alle, og så må vi se, hvordan det ender.”

Arsenal skal også i aktion igen på onsdag, hvor de starter 45 minutter tidligere mod nedrykningstruede Luton.The Gunners vil igen toppe Premier League, hvis de vinder, da Liverpool først skal i aktion igen på torsdag, og Jesus fokuserer bare på, hvad de kan gøre i titelkampen.”Det er Premier League, det er en hård liga, og alt kan ske,” sagde den tidligere City-angriber.”Der er kun to points forskel [med Liverpool], og så har vi en meget god målforskel.”Alt tæller i sidste ende, men der er stadig mange kampe. Vi har også Champions League. Det er den smukkeste del af sæsonen, hvor man gør alt for at vinde titler.”

Jesus har stor erfaring med denne fase af sæsonen efter at have vundet fire Premier League-titler med City, hvor han kom ind i søndagens opstilling og havde Arsenals bedste chancer i første halvleg.”Når man spiller store kampe, er man nogle gange nødt til at ændre sit kropssprog,” sagde han. “At komme her og spille mod dem er ikke let.

“Vi prøvede at vinde, jeg tror, vi kunne vinde. Måske spillede vi en anden kamp, bellingham trøje end vi normalt gør, men sådan er fodbold nogle gange. Hver kamp er forskellig.”Vi havde nogle chancer, vi kunne have scoret og måske vundet kampen, men sådan er fodbold. Vi tager det ene point. At komme her og spille mod dem er svært, det er hårdt.

“Vi kom sidste sæson, og vi led meget, vi lukkede mål ind, og så lavede vi nogle fejl. Så det er normalt svært at spille mod dette hold, og hvis man laver nogle fejl, er det endnu sværere.”I dag var det lidt anderledes, vi vidste fra starten, at vi på et tidspunkt måtte lide en lille smule (ved at spille) dybt. De er et hold, der elsker bolden, og det gør vi også, men nogle gange er det svært.”

Skriv et svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping